Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Младежи,

някой да е гледал тези:

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...0&slink=9ogtxs

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...7&slink=9ogtxs

и като цяло, някой който следи - от отдавна ли стоят обявите, че до сега заглеждах основно 159-ки, пък за Брерите нямам поглед. Тази сивата ми се струва, че съм я засичал и преди.

Благодаря предварително.

btw, толкова пък да няма фейслифтови бензинови 159-ки/Brer-и след 2008-2010. От месеци гледам обяви и основно са в диапазона 2005-2007..
    Last edited by ndiggity; d.m.y г., 23:06.

Comment

• Първоначално публикувано от ndiggity Покажи съобщение
      Младежи,

някой да е гледал тези:

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...0&slink=9ogtxs

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...7&slink=9ogtxs

и като цяло, някой който следи - от отдавна ли стоят обявите, че до сега заглеждах основно 159-ки, пък за Брерите нямам поглед. Тази сивата ми се струва, че съм я засичал и преди.

Благодаря предварително.

btw, толкова пък да няма фейслифтови бензинови 159-ки/Brer-и след 2008-2010. От месеци гледам обяви и основно са в диапазона 2005-2007..
      Синята съм е виждал на живо....пълна скръб.....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Meрси, колега!

Ще продължавам да си чакам да изскочи нещо, че сивата и тя не ми се струва надеждна от снимките.
        Иначе, какво не й хареса?

Comment

• Първоначално публикувано от ndiggity Покажи съобщение
          Meрси, колега!

Ще продължавам да си чакам да изскочи нещо, че сивата и тя не ми се струва надеждна от снимките.
          Иначе, какво не й хареса?
          Доста е захабена и отвътре и вън...на снимките не би го видял, а и тя синята няма кой знае колко снимки, според мен не си заслужава.....гледал съм я само така от чисто любопитство...

Comment

• Пичове, я кажете, вярно ли е, че един комплект гуми изкарват един сезон, максимум два, при 159ката, особено с 2.4 жтд?

Така четох в алфаоунъра, и същото ми каза и един собственик в България. 30-40хил км макс и са изтъркани?
            156 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
              Пичове, я кажете, вярно ли е, че един комплект гуми изкарват един сезон, максимум два, при 159ката, особено с 2.4 жтд?

Така четох в алфаоунъра, и същото ми каза и един собственик в България. 30-40хил км макс и са изтъркани?
              Не претендирам да разбирам много, ама това не зависи ли много от стила на шофиране и сместа на самата гума ? Демек при едни може да изкарат 10 000, а при други 50 000?
              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Q-tronic

Comment

• Може, ако ги караш да пищят често, щото то и на 3та си може като я нариташ.
                Иначе 30-40хил км не е пробег за 1г или 1 сезон. Малко са хората които карат толкова много, нормалния пробег е около 10000км за 1година, което си е 3-4г или сезона, което мисля че е съвсем нормално както на всички автомобили.

Пс Споко, с жтс-а няма да имаш такива кахъри )
                Last edited by mirchozo; d.m.y г., 11:24.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Той си е за Бумър.Имаше наскоро един ми излизаше в рекламите на Гугъл за 7800 335д 2007 година.

"За тези пари" както казва ехе-е-е-е-е.... Ще ни гледа в огледалата за задно виждане само ...

Една смяна на вериги и обслужване е поне 1800 кинта, ама бълха го "уапала" пари като вестници

Аз миналата година април "хвърлих" едни Нокиан zLine 235/45/17 с грайфер поне 4/5 милиметра, ама от 2012 или 2013 година и бяха станали като гьон... За последно 2017 септември като ходих с тях на Гърция по нашите планини Юндола - Симитли ABS/VDC и останалите системи за контрол по завоите "святкаха" и като стигна в Гърция и преди да загася двигателя видях че бяха "светнали за постоянно" ...

С новите летни още не съм видял да присветват тези иконки, макар че направих едно "свирене на гумите" при влизане/излизане от един остър завой , за да ги пробвам ...
                  Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                    Пичове, я кажете, вярно ли е, че един комплект гуми изкарват един сезон, максимум два, при 159ката, особено с 2.4 жтд?

Много зависи от стила на каране,а и вече новите гуми ги прават с по къс живот сещаш се що предполагам При мен на 15-20к повече от половината протектор го няма,даже върви към ограничител... Тва е положението,вече всичко е
                    AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
                    AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
                    sigpic

Comment

• Моите летни също са на 17-8к км за един сезон и вече се вижда, особено предните как е намалял протекторът. Ако изкарат още два сезона ще е добре.
                      На предната ми кола също на 40-50к км вече бяха за смяна, нищо че беше по-лека.
                      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Забелязал съм, че в България гумите се износват по бавно, защото настилката няма добро сцепление. Е, за сметка на това, може да се разцепите в някоя дупка
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

• Много зависи и дали предницата е ок,защото,ако е разкрачена,гумите заминават за норматив. Оттам и оплакванията в алфаоунър според мен
                          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Ама в завоите с разкрачена усещането е друго

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                              Ама в завоите с разкрачена усещането е друго
                              ))...а със затворени, по лесно се върти волана..

Comment

• Не зависеше ли от тампоните на долните носачи?
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Working...
                                X